ucuz otobüs için ürünler (17)

Tuber Aestivum

Tuber Aestivum

Yüksek kaliteli siyah trüfler
Soğan 60/80 - Büyük Soğanlar

Soğan 60/80 - Büyük Soğanlar

FlevoTrade, farklı boyutlardaki soğanları sınıflandırır. Yüksek teknoloji ekipmanları ile el işçiliğinin birleşimi, soğanların uygun koşullarda işlenmesini garanti eder. Belirli bir boyut mu arıyorsunuz? Daha fazla bilgi almak için doğrudan bizimle iletişime geçin.
Öküz - Maskotlar

Öküz - Maskotlar

Yansıtıcı oyuncaklar, özel yüksek kaliteli süs eşyalarını seven ve karanlıkta görünür olmak isteyen çocuklar veya yetişkinler için harika bir alternatiftir. 3M yansıtıcı malzeme, mümkün olan en iyi korumayı garanti eder; kolye, yansıtılan ışıkta bir lamba gibi parlak beyaz ışık saçar – yolda yürüyenlerin bu tür yüksek görünürlük ve korumaya ihtiyacı vardır. Yansıtıcı oyuncaklar, sertifikalı üretici SALZMANN tarafından üretilmektedir. Siparişin yerine getirilme süresi: 7-10 iş günü Üretici: Refloactive Stok: Mevcut Baskı: maskot üzerinde pad baskı Boyut: 12 cm Sertifikalar: CE EN 13356:2001 Menşei: Çin
kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar
Pizzle

Pizzle

Pizzle
AVOKADO

AVOKADO

Hass Avokado Palacios / Hass Palta 4 kg kutular
Soğan Mücveri

Soğan Mücveri

Önceden pişirilmiş derin dondurulmuş ürünler, 82g İçindekiler: Buğday unu, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), su, yumurta, soğan ABD %8, nişasta, yağsız süt tozu, peynir, soya unu, tatlandırıcı (E621), tuz, bağlayıcı (E466), şeker, maya, baharatlar. Chüechli'yi doğrudan derin dondurucudan tepsiye yerleştirin. Soğuk fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir.
Mantarlar

Mantarlar

Mantarlar, çeşitli şekil, boyut ve renklere sahip olan mantarlardır. Klorofilden yoksundurlar ve çürüyen maddeler veya diğer organik materyallerle beslenirler. Mantarlar, dünya genelinde farklı yaşam alanlarında bulunur ve ekosistemlerde önemli bir rol oynayarak ölü bitki materyalini parçalar ve besin maddelerini geri dönüştürürler. Bazı mantar türleri yenilebilir ve yemek pişirmede kullanılırken, diğerleri zehirli ve potansiyel olarak tehlikelidir. Belirli mantarlar tıbbi özelliklere sahiptir ve geleneksel tedavi amaçları için kullanılır. Ayrıca, mantarlar çevre ve sağlık üzerindeki potansiyel faydaları nedeniyle bilimsel araştırmalarda ilgi uyandırmıştır.
Gıda için uygun

Gıda için uygun

Gıda kalitesinde N2O, gıda endüstrisinde kullanılan ve bu nedenle de doğru kaliteye sahip olan bir dinitrojen oksittir. Çünkü bu formdaki dinitrojen oksit, arıtılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki dinitrojen oksit (N2O), özellikle krema şişesi kapsüllerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema kapsülleri içinde satılabilir ve krema siphonuna yerleştirilebilir veya bilinen krema kartuşları aracılığıyla kullanılabilir. Dinitrojen oksit (N2O), krema siphonuna eklenen yağlı maddelerle iyi bir şekilde karışarak mousse, krema veya çırpılmış krema üretir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisinde dinitrojen oksidin antibakteriyel özelliklere sahip olması da bir avantajdır. Böylece çırpılmış krema buzdolabında 10 güne kadar dayanabilir.
Mantarlar

Mantarlar

Yenilemeyecek olsalar da, birçok kişi mantarlarımızı topluyor ve bahçelerine yerleştiriyor.
Tobacco Flavour  - Tütüne uygun aromalar

Tobacco Flavour - Tütüne uygun aromalar

Two Apple Aroması , Double Apple Aroması , Cappucıno Aroması ,
Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker

Beyaz kristal şeker, topaksız, lekesiz ve yabancı safsızlıklardan arındırılmıştır. Şeker tatlıdır, yabancı bir koku ve tat içermez. Şeker çözüldüğünde şeffaftır, çözünmeyen tortu, mekanik ve diğer safsızlıklar içermez. GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR. Nem kütle oranı: %0.08 Çözeltide renk ICUMSA birimleri: 43.0 Sakaroz kütle oranı, %: en az %99.82
Bireysel ECO Borular

Bireysel ECO Borular

Doldurulmuş Çalışma ve Taşıma Tüpü I, insanlarda parazitler için dışkı incelemesi amacıyla kullanılır. Tüp I, Biosepar tarafından yeni geliştirilen formalin içermeyen ECO Taşıma ve Çalışma ortamı ile doldurulmuştur; bu ortam, tüm larvaların, protozoaların ve solucan yumurtalarının tespitinde kullanılır. ECO Ortamı tamamen toksik değildir, bu nedenle atılması sorun olmadan gerçekleştirilebilir. İnceleyici için, yüksek hassasiyet ve optimal başarı oranı ile çok güzel, temiz mikroskopik preparatlar sunar. Dışkı, gönderim sırasında ve sonrasında depolama esnasında günlerce soğutma olmadan, taşıma ortamında taze ve sabit kalır; böylece laboratuvar işlemleri doğrudan, malzeme ve parazit kaybı olmadan gerçekleştirilebilir.
Soğan - sarı

Soğan - sarı

Sarı soğan ihraç ediyoruz.
Kurutulmuş mantarlar

Kurutulmuş mantarlar

Kurutulmuş mantar çeşitleri: Boletus edulis Chantallela_Rebozuelo Níscalo. Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha fazla tercih edilen bir seçenek, kurutulmuş mantarların kullanımıdır; çünkü bunların son kullanma tarihi 2 yılı aşabilir. Bu da günümüzde yıl boyunca birçok yenilebilir mantar türünün tadını çıkarabilmemizi sağlıyor.
Soğan 40/60 - Küçük Soğanlar

Soğan 40/60 - Küçük Soğanlar

FlevoTrade, farklı boyutlardaki soğanları sınıflandırır. Yüksek teknoloji ekipmanları ile el işçiliğinin birleşimi, soğanların uygun koşullarda işlenmesini garanti eder. Belirli bir boyut mu arıyorsunuz? Daha fazla bilgi almak için doğrudan bizimle iletişime geçin.
Gıda kalitesi

Gıda kalitesi

Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kaliteye sahiptir. Gerçekten de, bu azot protoksidi formu saflaştırılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki azot protoksidi (N2O), özellikle krema şanti yükleyicilerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema şanti yükleyicilerinde satılabilir ve krema şanti siphonuna yerleştirilebilir veya iyi bilinen krema şanti kartuşları aracılığıyla da temin edilebilir. Azot protoksidi (N2O), krema şanti siphonuna eklenen yağlı maddelerle karışarak bir köpük, krema veya şanti oluşturabilir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisindeki azot protoksidinin (N2O) bir diğer avantajı da antibakteriyel özelliklere sahip olmasıdır. Bu sayede, krema şanti buzdolabında 10 güne kadar taze kalır.